[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: ارسال مقاله :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
فرم برقراری ارتباط::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمار نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ISC
..
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای جعفرمدار

امین حبیب زاده، صمد جعفرمدار،
دوره ۳، شماره ۲ - ( تابستان ۱۳۹۵ ۱۳۹۵ )
چکیده

در این مقاله، یک چرخه ترکیبی توان و تبرید که شامل چرخه رانکین ارگانیک و چرخه تبرید اجکتوری می شود، مطالعه شده است. خواص فیزیکی و ترمودینامیکی هفت سیال عامل، شامل سیال های خشک (R۲۲۷ea، R۲۳۶fa،R۲۴۵fa ،R۶۰۱a ،RC۳۱۸ ) و آیزنتروپیک (R۱۲۴،R۱۴۲b )، در چرخه مطرح شده بررسی شدند و عملکرد آنها با هم مقایسه گردیدند. با فرض نسبت توان به تبرید ثابت، اثرات شرایط کاری مختلف شامل دمای ورودی توربین، دمای تبخیر کننده و نسبت انبساط توربین بر روی عملکرد چرخه بررسی گردید. بازده اگزرژی چرخه، با کاهش دمای تبخیر کننده و افزایش نسبت انبساط توربین افزایش یافت. با افزایش نسبت انبساط توربین، بازده انرژی چرخه نیز افزایش یافت. افزایش دمای ورودی توربین، باعث افزایش نرخ تخریب کل چرخه گردید. بر اساس نتایج به دست آمده، R۱۲۴ در بین سیال های مطالعه شده بهترین عملکرد را دارد چون با افزایش دما و نسبت انبساط توربین و دمای تبخیر کننده دارای بیشترین بازده اگزرژی می باشد.


سعید کریم زاده، محمدرضا عطاپور، صمد جعفرمدار، سیمین انواری، هادی تقوی فر،
دوره ۵، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۷ ۱۳۹۷ )
چکیده

در سالهای اخیر با توجه به افزایش روز افزون به کارگیری نیروگاههای چرخه ترکیبی در ایران و جهان، لزوم مطالعه بر روی آنها و مخصوصا تلفات موجود در این نیروگاهها و تک تک اجزاء آنها آشکار میشود. آنالیز نیروگاهها با استفاده از قوانین اول و دوم ترمودینامیک به طور همزمان، ابزار مناسبی برای دستیابی به درک درستی از بازگشت ناپذیریهای اجزا و کل سیستم خواهد بود. از اینرو، در این تحقیق به آنالیز انرژی و اگزرژی چرخههای توربین گازی، توربین بخار و ترکیبی  پرداخته میشود. همچنین تاثیر پارامترهای مختلف بر روی بازدههای انرژی و اگزرژی، نرخ نابودی اگزرژی و توان تولیدی نیروگاهها بررسی میشود. نتایج نشان میدهد که چرخه ی ترکیبی دارای بالاترین کارائی در بین چرخههای مطالعه شده است. توان تولیدی چرخه ترکیبی برابر با ۲/۱۹ مگاوات است که در حدود ۴۷% از توان تولیدی چرخه توربین گازی بیشتر است. مقدار نرخ نابودی اگزرژی چرخه ترکیبی در حدود ۳۳% از چرخه توربین گازی کمتر است. مقدار مصرف سوخت در چرخه ترکیبی در مقایسه با چرخه توربین گازی به مقدار ۱۱% کاهش یافته است. افزایش دمای ورودی به توربین گازی، موجب ۲۶% افزایش در کل نرخ نابودی اگزرژی چرخه ترکیبی شده و از ۲۱ به ۵/۲۶ مگاوات می‌رسد.
محمدرضا عطاپور، سعید کریم زاده، صمد جعفرمدار، سیمین انواری، هادی تقوی فر،
دوره ۵، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۷ ۱۳۹۷ )
چکیده

با افزایش روزافزون مصرف انرژی در سطح جهانی، بررسی کیفیت انرژی علاوه بر کمیت انرژی در مجامع علمی مورد توجه قرار گرفته است. تحلیل قانون دوم ترمودینامیک قادر به محاسبه مقادیر بازگشت ناپذیریهای اجزا و کل سیستمهای نیروگاهی است. آنالیز نیروگاهها با استفاده از قوانین اول و دوم ترمودینامیک به طور همزمان، ابزار مناسبی برای دستیابی به درک درستی از بازگشت ناپذیریهای اجزا، کل سیستم، همچنین پتانسیل بهینهسازی آنها خواهد بود. در همین راستا در این مقاله به آنالیز انرژی و اگزرژی انواع نیروگاههای بخار پرداخته میشود. همچنین تاثیر پارامترهای مختلف از قبیل دمای ورودی کمپرسور، دمای بویلر، فشار بویلر بر روی بازدههای قوانین اول و دوم ترمودینامیک، نرخ نابودی اگزرژی و توان تولیدی نیروگاهها بررسی میشود. نتایج حاصل نشان میدهد که بازده اگزرژی چرخه توربین بخار بازیاب در مقایسه با بازده اگزرژی توربین بخار ساده و توربین بخار بازگرمایش به ترتیب در حدود ۸/۵% و ۹/۳% بیشتر است. همچنین مطالعه پارامتری بر روی عملکرد چرخهها نشان میدهد که دمای بویلر، فشار بویلر، فشار کندانسور و بازده آیزونتروپیکی تاثیر قابل ملاحظهای بر روی عملکرد کلی چرخهها گذاشتهاند. افزایش فشار بویلر موجب ۱۳% کاهش در نرخ نابودی اگزرژی و ۵/۶% افزایش در کل توان تولیدی چرخه بازیاب میشود.

صفحه 1 از 1     

مجله علمی تخصصی مهندسی مکانیک تبدیل انرژی Journal of Energy Conversion
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4700